Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Зустріч з експерткою кредитної програми "Власний дім"

Новина
28.01.2019

25 січня 2019 року в адміністративній будівлі Григорівської сільської ради відбулася зустріч з експерткою кредитної програми «Власний дім». На зустрічі були присутні сільський голова Кліщевський С.О., працівники апарату Григорівської сільської ради та мешканці громади, яких зацікавила Програма.

Експертка розповіла, що в Херсонській області триває реалізація Програми індивідуального житлового будівництва на селі «Власний дім». За Програмою мешканці сіл громади та учасники АТО мають можливість отримати довгостроковий пільговий кредит під 3 % річних, виходячи з фінансових можливостей Фонду, на наступні цілі:

  • будівництво нового житла – до 200 тис. грн.;
  • придбання житлового будинку (квартири) – до 100 тис. грн.;
  • реконструкція житла із застосуванням енергозберігаючих матеріалів та обладнання – до 550 тис. грн.;
  • будівництво інженерних мереж – до 40 тис. грн.;
  • придбання великої рогатої худоби – до 20 тис. грн.

Також представниця Херсонського обласного фонду підтримки індивідуального житлового будівництва на селі надала роз’яснення щодо отримання пільгових кредитів та відповіла на запитання присутніх.

Новини на цю ж тему

Оголошення щодо робочої зустрічі з представниками ТОВ "Сивашенергопром" та POWERCHINA Syvash Wind Power Project in Ukraine"

27 червня 2019 року об 10:00 в приміщенні адмінбудівлі Григорівської сільської ради відбудеться робоча зустріч з представниками ТОВ "Сивашенергопром" та POWERCHINA Syvash Wind Power Project in Ukraine.
Оголошення
26.06.2019

Увага! Оголошення щодо загальних зборів в с. Строганівка!

25 червня 2019 року о 9.00 в селі Строганівка (адмінбудівля, вул..Шкільна, 4) в рамках реалізації проекту «Відкритий простір в Строганівському СБК» відбудеться круглий стіл на тему: «Постійний зв'язок між керівництвом громади та громадянами, у вирішенні життєво важливих питань сьогодення».
Оголошення
24.06.2019

ІІ засідання комісії з питань "Бюджету участі"

13 травня 2019 року відбулось ІІ засідання комісії з питань «Бюджету участі» з метою формування кінцевого переліку проектів та допуску їх до голосування.
Анонс події
13.05.2019

Робоча нарада щодо підготовки до відкриття туристичного сезону на Херсонщині.

26 квітня в адмінбудівлі Григорівської сільської ради відбулась робоча нарада щодо підготовки до відкриття туристичного сезону на Херсонщині за участю представників апараду ради та власників приватних «зелених» садиб Присиваської ОТГ.
Анонс події
02.05.2019

І засідання комісії з питань "Бюджету участі"

02 травня 2019 року відбулось І засідання комісії з питань «Бюджету участі» з метою перевірки повноти та правильності заповнення заявок.
Анонс події
02.05.2019

Робоча зустріч щодо проведення презентації "Бюджету для громадян" у 2019 році

23.03.2019 року відбулась робоча зустріч працівників апарату Григорівської сільської ради з головою ГО «Білозерський центр регіонального розвитку» Еллою Петренко.
Анонс події
29.03.2019

Робоча зустріч з питань створення ЦНАП в Присиваській ОТГ

В кінці 2018 року була подана заявка на участь у третьому раунді відбору учасників Фази впровадження Програми «U-LEAD з Європою» по створенню/модернізації ЦНАП. Наша громада пройшла відбір, тож в Присиваській ОТГ планується створення центру надання адміністративних послуг.
Анонс події
19.03.2019

Зустріч з консультантами Програми DOBRE

06 березня 2019 року відбулась робоча зустріч із консультантами з юридичних питань Програми DOBRE Федченко Лесею та Бризіцьким Максимом.
Анонс події
06.03.2019
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше