Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Робоча зустріч з питань створення ЦНАП в Присиваській ОТГ

Анонс події
19.03.2019

В кінці 2018 року була подана заявка на участь у третьому раунді відбору учасників Фази впровадження Програми «U-LEAD з Європою»  по створенню/модернізації ЦНАП. Наша громада пройшла відбір, тож в Присиваській ОТГ планується створення центру надання адміністративних послуг з віддаленими робочими місцями в старостинських округах.

19 березня 2019 року в адміністративній будівлі Григорівської сільської ради відбулась зустріч з Оленою Ступаковою та Людмилою Мураховською –  регіональними спеціалістами напряму з покращення якості надання адміністративних послуг для населення Програми "U-LEAD з Європою", а також з Оксаною Силюковою – директором Херсонського центру розвитку місцевого самоврядування та Оксаною Гуцоляк – радником з питань муніципальних послуг Херсонського ЦРМС. На зустрічі були присутні депутати Григорівської сільської ради, в.о. старост сіл громади та працівники апарату.

Експерти Програми «U-LEAD з Європою» провели огляд приміщень, де планується розміщення ЦНАПу, після чого відбулась нарада. Олена Ступакова розповіла про допомогу, яку наша громада може отримати при створенні ЦНАП.  Конкретні види допомоги та її обсяги будуть визначатись спільно з Програмою та громадою за результатами візиту експертів.

Програма надає матеріальну допомогу, а саме меблі для облаштування робочих місць для персоналу ЦНАП та місць для відвідувачів ЦНАП, офісну техніку, інформаційну систему ПК ЦНАП «Вулик». Експерти програми розроблять новий дизайн/зонування/візуалізацію ЦНАП згідно з Посібником «Досвід фізичного створення ЦНАП», що розроблений за результатами реалізації Початкової фази Програми. Для працівників проводяться навчання та підвищення кваліфікації, включаючи ділову етику, гендерний аспект; будуть організовані навчальні візити в стало працюючі ЦНАП. Надається допомога в роботі з мешканцями (інформування громадян, що полягає у підвищенні їхнього рівня знань про ЦНАП, його призначення та можливості; залучення громадян, що полягає у створенні інтересу з боку мешканців до ЦНАП та створення для них можливості брати участь в певних аспектах роботи ЦНАП та іншої діяльності Учасника відбору, пов’язаної з адмінпослугами).

За кошти Григорівської сільської ради буде виконаний поточний ремонт приміщень для розміщення ЦНАП.

Новини на цю ж тему

Оголошення щодо робочої зустрічі з представниками ТОВ "Сивашенергопром" та POWERCHINA Syvash Wind Power Project in Ukraine"

27 червня 2019 року об 10:00 в приміщенні адмінбудівлі Григорівської сільської ради відбудеться робоча зустріч з представниками ТОВ "Сивашенергопром" та POWERCHINA Syvash Wind Power Project in Ukraine.
Оголошення
26.06.2019

Увага! Оголошення щодо загальних зборів в с. Строганівка!

25 червня 2019 року о 9.00 в селі Строганівка (адмінбудівля, вул..Шкільна, 4) в рамках реалізації проекту «Відкритий простір в Строганівському СБК» відбудеться круглий стіл на тему: «Постійний зв'язок між керівництвом громади та громадянами, у вирішенні життєво важливих питань сьогодення».
Оголошення
24.06.2019

ІІ засідання комісії з питань "Бюджету участі"

13 травня 2019 року відбулось ІІ засідання комісії з питань «Бюджету участі» з метою формування кінцевого переліку проектів та допуску їх до голосування.
Анонс події
13.05.2019

Робоча нарада щодо підготовки до відкриття туристичного сезону на Херсонщині.

26 квітня в адмінбудівлі Григорівської сільської ради відбулась робоча нарада щодо підготовки до відкриття туристичного сезону на Херсонщині за участю представників апараду ради та власників приватних «зелених» садиб Присиваської ОТГ.
Анонс події
02.05.2019

І засідання комісії з питань "Бюджету участі"

02 травня 2019 року відбулось І засідання комісії з питань «Бюджету участі» з метою перевірки повноти та правильності заповнення заявок.
Анонс події
02.05.2019

Робоча зустріч щодо проведення презентації "Бюджету для громадян" у 2019 році

23.03.2019 року відбулась робоча зустріч працівників апарату Григорівської сільської ради з головою ГО «Білозерський центр регіонального розвитку» Еллою Петренко.
Анонс події
29.03.2019

Зустріч з консультантами Програми DOBRE

06 березня 2019 року відбулась робоча зустріч із консультантами з юридичних питань Програми DOBRE Федченко Лесею та Бризіцьким Максимом.
Анонс події
06.03.2019

Зустріч з експерткою кредитної програми "Власний дім"

25 січня 2019 року в адміністративній будівлі Григорівської сільської ради відбулася зустріч з експерткою кредитної програми «Власний дім». На зустрічі були присутні сільський голова Кліщевський С.О., працівники апарату Григорівської сільської ради та мешканці громади, яких зацікавила Програма.
Новина
28.01.2019
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше