Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Робоча зустріч щодо реалізації туристично - інвестиційного проекту "Greenwаys «Соляна Дорога».

Анонс події
14.01.2019

12 січня 2019 року в адміністративному будинку Григорівської сільської ради відбулась робоча зустріч керівників та представників трьох громад – Присиваської, Асканія – Нова та Тавричанської ОТГ та головою правління ГО «Агенція регіонального розвитку Таврійського об´єднання територіальних громад» Павлом Олексійовичем Ярмієм щодо реалізації туристично - інвестиційного проекту greenwаys «Соляна Дорога». Мета проекту - промоція та розвиток туристично – рекреаційного потенціалу громад Таврійського краю, покращення якості життя територіальних громад Херсонської області, зростання попиту та привабливості на ринку нових туристичних продуктів, пов´язаних з аграрним та зеленим туризмом, заохочення до інвестування у розвиток туристичної інфраструктури Херсонщини.

На робочій зустрічі обговорили подальший план заходів стосовно розробки та реалізації проекту greenwаys «Соляна Дорога», а саме: 

  1. вирішували питання, пов´язані із залученням фінансування запрошених експертів для розробки стратегічного плану проекту «Greenwаys «Соляна Дорога»;
  2. обговорювали заходи та завдання щодо підготовки до туристичного сезону в рамках проекту greenwаys Соляна Дорога»;
  3. обговорювали спільні інтереси та побажання щодо реалізації проекту;
  4. підготовка до першої регіональної конференції, яка відбудеться 17 січня 2019 р. в приміщенні офісу «Агенції регіонального розвитку Таврійського об´єднання територіальних громад», м. Нова Каховка, за участі усіх стейкхолдерів та партнерів даного проекту: керівників об´єднаних територіальних громад, представників органів місцевого самоврядування та районних державних адміністрацій, тощо.

Отже, зустріч видалась продуктивною, адже правильна комунікація – це ключ до формування і цементування локальної ідентичності громад і до успішного розвитку!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше