Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Участь представників Присиваської ОТГ у семінарі «Баланс влади як запорука успішних перетворень в ОТГ»

Анонс події
04.02.2019

31 січня – 02 лютого 2019 року у місті Києві відбувся семінар «Баланс влади як запорука успішних перетворень в ОТГ» у рамках проекту «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (Програма DOBRE). В одному залі  зібрали голів, старост, секретарів, членів виконкому, депутатів та інших представників влади в ОТГ. На заході були присутні представники нашої громади: Богатиренко Сергій, начальник відділу архітектури, земельних відносин та ЖКГ, Шонія Ганна, начальник відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту, Горлінський Станіслав, спеціаліст першої категорії з юридичних питань.

       Мета семінару – налагодити  ефективну комунікацію, навчити командній роботі, розказати, що робити із конфліктами і стресами.

      Олександр Солонтай, експерт Інституту Політичної Освіти, ознайомив учасників семінару з останніми змінами у нормативно-правовій базі місцевого самоврядування.

      Юлія Сулаєва, психологиня, психотерапевтка, тренерка, керівниця навчально-психологічного центру «Content» та Дмитро Кущ, психолог, тренер, провідний спеціаліст навчально-психологічного центру «Content»,  навчали вмінню працювати в команді, конфліктостійкості, стресостійкості, техніки регуляції емоційної напруги, ефективної комунікації як способу запобігання конфліктів.
       Андрій Осіпов, експерт Інституту Політичної Освіти, ознайомив із стримуванням і противагою в місцевій раді як основою  запобігання узурпації та корупції.

      Учасники семінару «Баланс влади як запорука успішних перетворень в ОТГ» (Програма DOBRE) відвідали  Київраду та зустрілися із директором Інституту Політичної Освіти, депутатом Київради Андрієм Странніковим. Говорили про інноваційні підходи в роботі органів місцевого самоврядування на прикладі Київради та про залучення громадськості до прийняття рішень.

      Також учасники семінару «Баланс влади як запорука успішних перетворень в ОТГ» (Програма DOBRE) відвідали Верховну Раду.  Окрім екскурсії, їх чекала зустріч із Оксаною Продан, народним депутатом, представником голови Асоціації міст України у Парламенті. Говорили про децентралізаційні процеси, залучення інвестицій в громади, піднімали і болючі для ОТГ питання. 

Новини на цю ж тему

Тренінг "Адвокація в ОТГ" для молодіжних працівників

З 20 по 22 травня 2019 року в м. Херсоні пройшов останній тренінг комплексного навчання «Молодіжний працівник в ОТГ» в рамках програми DOBRE – «Адвокація в ОТГ».
Новина
22.05.2019

УВАГА! ЧАПЛИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ ВІЙСЬКОВИЙ КОМІСАРІАТ ІНФОРМУЄ!

Громадяни, які не мають посвідчення «водія», мають можливість безкоштовного навчання та отримання відповідного посвідчення в навчальних центрах Збройних Сил України, при укладанні контракту на військову службу в Збройних Силах України.
Новина
23.04.2019

Оголошення! Про набір слухачів до магістратури та бакалаврату ХНТУ за спеціальністю 281 «Публічне управління та адміністрування» в 2019 році!

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 29 липня 2009 року №789 «Про затвердження Порядку прийому на навчання за освітньо- професійною програмою підготовки магістрів за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування» галузі знань «Публічне управління та адміністрування»
Новина
22.04.2019

Четвертий поглиблений тренінг із Гендерно-орієнтованого бюджетування в Присиваській ОТГ

15 квітня 2019 року в актовій залі Григорівської сільської ради пройшов четвертий поглиблений тренінг із Гендерно-орієнтованого бюджетування (ГОБ) в рамках програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність (DOBRE)». Його провела консультантка ГО «Громадський центр «Нова генерація»
Анонс події
17.04.2019

Підсумки атестації педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти Григорівської сільської ради у 2018/2019 навчальному році

Творчість, майстерність, досконалість - це, насамперед, наполеглива праця. В.О.Сухомлинський
Новина
08.04.2019

Навчально – ознайомчий візит до Новоукраїнської ОТГ Кіровоградської області

27-28 лютого 2019 року за експертної підтримки шведсько-українського проекту «Підтримка децентралізації в Україні» Програмою DOBRE було організовано навчальний візит до Новоукраїнської ОТГ Кіровоградської області.
Анонс події
05.03.2019

Програма підвищення ефективності управління активами в ОТГ

12 лютого 2019 року представники виконавчого органу ради Присиваської ОТГ прийняли участі в одноденному тренінгу з підвищення ефективності управління активами в ОТГ.
Анонс події
17.02.2019
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше