Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Звіт сільського голови за 2018 рік

Новина
13.02.2019

Відповідно до п.7 статті Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою інформування мешканців Присиваської ОТГ та забезпечення  належного рівня прозорості, відкритості діяльності виконавчого органу Григорівської сільської ради, 08-09 лютого 2019 року в селах громади був проведений звіт сільського голови за 2018 рік.

Керівники відділів апарату Григорівської сільської ради ознайомили жителів громади з результатами роботи за звітний період, планами і перспективами розв'язання проблем громади. Відзвітували за виконання бюджету за 2018 рік, надходження, придбання з місцевого бюджету, за реалізацію проектів в 2018 році, розроблені програми та плани на 2019 рік, за діяльність в сфері освіти, культури, спорту, за діяльність відділу архітектури, земельних відносин та ЖКГ. Присутні мали змогу задати питання і висловити пропозиції, поспілкуватися з сільським головою та представниками апарату сільської ради.

Згідно реєстраційних списків, на звіті сільського голови були присутні :

  • с. Іванівка – 47 осіб;
  • с. Строганівка – 31 особа;
  • с. Павлівка – 52 особи;
  • с. Григорівка – 42 осіб.

З презентаціями та більш детальною інформацією можна ознайомитися на офіційному сайті громади в розділі «Звіти сільського голови, структурних підрозділів та спеціалістів».

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше